Albania (AL) Flag

2001:7f8:bb::/48

Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve dhe Rrjeti Telematik

Announcing ASNs: 0
Parent Prefix: 2001:7f8:ba::/48
RIR: RIPE